Aici gasesti catalogul cu produse si oferte Agresana SRL ( in stanga paginii ), importator de usi din Germania :

- USI si PORTI METALICE (pentru garaje), sectional izolate si neizolate (industriale), cu actionare electrica si manuala.
- Usi metalice izolate (antifonic) interioare si exterioare, avand forme si culori diferite.
- Usi de interior melaminate sau furniruiteAici gasiti o lista actualizata cu diverse modele de usi ( inclusiv galerie foto usi ).

Aici gasiti promotii si oferte usi si alte produse oferite de Agresana SRL, in limita stocului disponibil.


Cum se prezinta Agresana SRL:

Tamplaria PVC este executata intr-un timp scurt printr-o tehnologie avansata, cu accesorii import Germania, etansiezare cu doua garnituri.

S.C. Agresana are sediul in Baia Mare strada Branduselor 35 si s-a infiintat in anul 1995.

La acea vreme societatea a pornit de la un stoc de 50 usi, iar in prezent are un stoc de 5000 - 6000 de usi.

Produsele sunt importate de la firme renumite in domeniu (vezi parteneri), au o gama larga de modele si o calitate deosebita.

Firma dispunde de o echipa de atelier care efectueaza decupaje, de diferite forme si modele si doua echipe de montaj cu atovehicule de transport.

S.C. Agresana dispune de un birou si personal calificat, ce ofera consultanta si date tehnice referitoare la usi interioare, exterioare, usi de garaje, rezidentiale si industriale, usi antifoc, usi universale metalice pentru industrie.

Societatea dispune de hala de productie si depozitare.

Deplasare gratuita la domiciliul clientului, pentru efectuarea masuratorilor necesare montajului.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Agresana - Catalog USI si PORTI METALICE, usi metalice izolate, usi de interior melaminate sau furniruite să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog